side_banner

nyheter

Produksjonsprosessen og funksjonelle egenskaper til forskjellige varmekrymperør

Fiberoptiske skjøtebeskyttelseshylser 

Fiberoptisk krympeslange er et materiale som dekker de fiberoptiske forbindelsene for å beskytte de fiberoptiske kontaktene.Det kan forhindre optiske fiberkontakter fra mekanisk skade og fuktinntrenging, og sikrer kvaliteten og stabiliteten til optisk fiberoverføring.Optiske fiber varmekrympbare rør blir vanligvis varmet opp av en varmekilde og deretter krympet, og danner et tett belegg med den optiske kabelforbindelsen for å gi beskyttelse.

Produksjonsprosessen av fiberoptisk varmekrymperør inkluderer vanligvis følgende trinn:

(1) Materialforberedelse: Velg passende materialer, vanligvis polymermaterialer med varmekrympeegenskaper, som polyvinylklorid (PVC), polypropylen (PE), etc.

(2) Kutting og forming: Kutt det valgte materialet i henhold til ønsket størrelse for å lage et rørformet eller hylseformet fiberoptisk varmekrymperør.

(3) Påfør varmekilde: Bruk en varmepistol eller annen varmekilde for å varme opp det fiberoptiske varmekrymperøret for å krympe det og stramme den fiberoptiske forbindelsen.

De funksjonelle egenskapene til fiberoptiske varmekrympeslange inkluderer:

(1) Sterk beskyttelsesytelse: Det kan effektivt forhindre mekanisk skade på de optiske fiberforbindelsesdelene.

(2) Vanntett og fuktsikker: Det kan forhindre fuktighet i å invadere de optiske fiberforbindelsesdelene og forbedre stabiliteten til optisk fiberoverføring.

(3) Høytemperaturmotstand: Noen fiberoptiske varmekrymperør har god høytemperaturmotstand og er egnet for forskjellige miljøer.

(4) Enkel å betjene: Den er enkel å lage og bruke, og installasjonen kan fullføres ved oppvarming med en enkel varmekilde.

Generelt spiller fiberoptiske varmekrympeslange en viktig rolle i å beskytte fiberoptiske forbindelser og forbedre fiberoverføringskvaliteten.Det er en uunnværlig komponent innen fiberoptisk kommunikasjon.

Fiber-Optisk-Spleise-Sleeve-med-60mm-Inner-Tube-1

FTTH beskyttelseshylser

FTTHvarmekrympeslange, også kjent som varmekrympeslange, er et materiale som brukes til å isolere og beskytte elektriske ledninger.Det er et plastrør som krymper med varme for å danne en tett pakke som brukes til å beskytte og isolere ledninger og koblinger.Denne typen krympeslange brukes ofte i elektrisk reparasjon, produksjon av elektronisk utstyr og andre situasjoner der ledningsisolasjon er nødvendig.

Produksjonsprosessen for varmekrympeslange av lærtråd er generelt som følger:

(1) Materialforberedelse: Velg passende materialer, vanligvis polyolefinmaterialer med god varmebestandighet og isolasjonsegenskaper.

(2) Ekstrusjonsstøping: Det valgte polyolefinmaterialet ekstruderes gjennom en ekstruder for å danne et rørformet produkt med ønsket diameter og veggtykkelse.

(3) Bearbeiding og justering: Kutting, forming og justering av ekstruderte rørformede produkter for å møte kundeønskede dimensjoner og spesifikke bruksbehov.

(4) Behandling og utskrift: I henhold til kundens krav, trykking og merking på krympeslangen, for eksempel modell, spesifikasjon, produsentens logo, etc.

(5) Pakking og lagring: Pakking og lagring av ferdige produkter klare for salg og bruk.

Når det gjelder funksjonelle funksjoner, inkluderer de viktigste funksjonelle egenskapene til varmekrympeslange av lær:

(1) Isolasjonsbeskyttelse: Det kan gi utmerket isolasjonsytelse for å forhindre ledninger eller kontakter fra fuktighet, korrosjon og andre eksterne faktorer.

(2) Anti-aldring: Den har god varmebestandighet, kuldebestandighet og anti-aldringsegenskaper, og kan brukes i lang tid i tøffe miljøer.

(3) Miljøvennlig og sunt: ​​Laget av miljøvennlige materialer, trygt å bruke, giftfri, luktfri og ufarlig for menneskekroppen.

(4) Bredt temperaturområde: Kan tilpasse seg et arbeidsmiljø med bredt temperaturområde og opprettholde stabil ytelse.

(5) Enkel å installere: Ved en viss temperatur kan det varmekrympbare røret krympe raskt, noe som gjør det enkelt å installere og bruke.

Generelt har lærtråd varmekrympeslange god isolasjonsbeskyttelsesytelse og holdbarhet, og er egnet for ulike elektrisk vedlikehold og utstyrsisolasjonsbeskyttelse.

Ftth-kabel-fiberoptisk-skjøtehylse-i-201SS-med-stor-størrelse-6

 

Båndfiberfiberoptiske beskyttelseshylser

Fiberoptisk beskyttelseshylse av bånd er et materiale som brukes til kabelisolering, beskyttelse og identifikasjon.Det er vanligvis et varmefølsomt plastmateriale som krymper ved oppvarming for å pakke inn og beskytte kabler.Denne fiberoptiske beskyttelseshylsen av bånd er ofte brukt i elektroteknikk, kommunikasjonsindustrien og andre applikasjoner der ledninger og kabler må isoleres og innkapsles.

Produksjonsprosessen for båndkrympeslange inkluderer vanligvis følgende trinn:

(1) Materialvalg: Velg passende varmekrympbare materialer, vanligvis polyolefinplastmaterialer, som er varmefølsomme.

(2) Ekstrudering: Ekstrudering av et utvalgt materiale til et båndlignende rør gjennom en ekstruder.

(3)Bearbeiding og forming: Det ekstruderte rørformede materialet kuttes, stanses, trykkes osv., slik at det oppfyller ønsket størrelse og påkrevde markeringer.

(4)Forstrekk og pakking: Forstrekk det laget varmekrympeslange for bånd og pakk det deretter til en viss lengde.

De funksjonelle egenskapene til Ribbon fiberoptisk beskyttelseshylse Funksjoner:

(1) Isolasjonsbeskyttelse: Båndkrympeslange har utmerkede isolasjonsegenskaper og kan isolere og beskytte elektrisk utstyr.

(2) Merkefunksjon: Gjennom utskrift eller fargekoding kan kabelen merkes for enkelt vedlikehold og identifikasjon.Slitasje- og korrosjonsbestandighet: Motstandsdyktig mot slitasje og kjemisk korrosjon, beskytter kabler fra det ytre miljø.

(3) Praktisk konstruksjon: Enkel å bruke, bare bruk varme for å krympe ved behov, ingen spesielle verktøy eller teknikker kreves.

(4) Ulike spesifikasjoner: Varmekrympbare rør med tilsvarende spesifikasjoner kan velges i henhold til forskjellige kabelstørrelser og behov for å oppnå forskjellige størrelser på isolasjon og beskyttelse.

Bånd-fiber-dobbelt-keramikk-12-kjerne-1


Innleggstid: Mar-05-2024