side_banner

nyheter

Dobbeltvegg varmekrympbart rør

Dobbeltvegg varmekrympbart rør

Dobbeltvegg varmekrympbart rør er et rør som består av to lag med vegger, vanligvis bestående av en innervegg og en yttervegg.Det er vanligvis et visst gap mellom disse to lagene med rørvegger, og danner en dobbeltlagsstruktur.Dobbeltvegg varmekrympbare rør brukes ofte i vannforsynings- og avløpssystemer, kraftkommunikasjonslinjer, underjordiske overføringsrørledninger og andre felt.Dobbeltveggede rør har et bredt spekter av bruksområder innen ingeniør- og konstruksjonsfeltet, og kan oppfylle de spesielle kravene til rør i forskjellige felt.

Funksjonelle egenskaper veddobbeltvegg varmekrympbart rør inkludere:

1. Isolasjonsbeskyttelse: Den doble veggstrukturen kan gi bedre isolasjonsytelse og er egnet for anledninger som krever ekstra isolasjonsbeskyttelse.

2. Styrke og holdbarhet: På grunn av den dobbeltveggede strukturen har dobbeltveggede rør vanligvis høyere styrke og holdbarhet og er i stand til å tåle større trykk og belastning.

3. Anti-korrosjon: Den ytre rørveggen kan gi ytterligere anti-korrosjonsbeskyttelse og forlenge levetiden til rørledningen.

4. Bredt spekter av bruksområder: dobbeltveggede rør brukes ofte i vannforsynings- og avløpssystemer, kraftkommunikasjonslinjer, underjordiske overføringsrørledninger og andre felt.

Prosessen med å lage dobbeltveggede rør inkluderer vanligvis følgende trinn:

1. Materialforberedelse: Velg riktig materiale, vanligvis plast eller kompositt.

2. Inner- og ytterveggekstrudering: Gjennom ekstruderingsprosessen ekstruderes den indre rørveggen og den ytre rørveggen samtidig.

3. Forming: Etter at de indre og ytre veggene er ekstrudert, kombineres de to lagene med rørvegger til en dobbeltveggstruktur gjennom støpeutstyr.

4. Avkjøling og dressing: Avkjøling og dressing av det dobbeltveggede røret etter forming for å sikre at størrelse og overflatekvalitet oppfyller kravene.

5. Testing og pakking: kvalitetskontroll av dobbeltveggede rør, pakking og lagring etter kvalifisering.

Dette er en generell produksjonsprosess som kan variere avhengig av materiale, prosess og produkttype.


Innleggstid: 12-apr-2024